Gsmweb.nl

De bijbetaling voor het toestel wordt direct van je rekening afgetrokken en vanaf de eerste factuur worden er toestelkosten in rekening gebracht, ondanks dat ze geen toestel leveren. Klantenservice kan niks voor je betekenen, behalve te zeggen dat er binnenkort weer toestellen binnenkomen. Ben nu 10 weken verder een hoop euro's lichter maar er is niet geleverd. Beroepen op de algemene voorwaarden en de opdracht annuleren heeft geen zin. Je krijgt een mail terug waarbij ze zich beroepen op overmacht. Daarbij geldt overigens wel dat ze zeggen dat ze 3 maanden de tijd hebben (die 3 maanden zijn bijna voorbij). Dit wacht ik niet af. Heb inmiddels mijn rechtsbijstandverzekering er op gezet en die hebben gesommeerd tot terugbetaling en annulering. Ik had GSMweb reeds in gebreke gesteld. WAARSCHUWING VOOR ANDERE MENSEN: KOOP HIER NIETS!

GSMWeb beloofde vanaf 1 november 2016 tot 2x toe een levertijd van 2 a 3 weken. Momenteel geven ze op hun website een indicatie van 4-6 weken levertijd. Ik heb mijn toestel nu na 10 weken nog steeds niet! En ik ben niet de enige; lees internet er maar eens op na.

De klantenservice doet niets voor je. Als je zegt dat je geen toestelkosten wil betalen voor een toestel die niet gestuurd is, dan zeggen ze gewoon "daar kunnen wij niks aan doen".

Scorekaart voor Gsmweb.nl