Gebeuren hele vreemde dingen op deze site, ik wil 3x een WD30EFRX (3TB RED) bestellen, volgens Tweakers.net zijn deze €113,50 bij SIcomputer als ik doorklik naar de site krijg ik die prijs ook te zien, so far zo good.
Vervolgens voeg ik er 3 toe aan mn winkelmand: "Er zitten 3 items in uw winkelwagen.
Subtotaal winkelwagen: € 340,49." voor de snelle rekenaars lijkt dat al niet helemaal te kloppen 3x113,50 zou precies €340,50 moeten zijn, maargoed misschien rekenen ze ergens met meer cijfers achter de komma of excl BTW en is het een afrondingsfout.
Als ik vervolgens op het winkelmandje klik veranderd het bedrag per schijf naar €115,49 en totaal bedrag ineens naar €346,48?!
Ook hier treed weer een rare afronding op want €115,49 x 3 = €346,47.
Door naar de volgende stap veranderen alle bedragen weer naar de prijzen zoals vermeld op de productpagina?
Uiteindelijk toch de bestelling geplaatst, levertijd zou tussen de 2 en 3 werkdagen moeten zijn.
Zie voor screenshots:
Redelijk verpakt, berg met karton/papier en voorzien van bubbelfolie, echter zaten 2 schijven in hetzelfde bubbelfolie, hierdoor weinig/geen bescherming tussen de schijven waardoor ze tegen elkaar lagen met alleen een anti-statisch zakje.