Op 9 december een telefoon besteld. Ging prima. De week daarna bericht dat er een onderzoek gestart wordt door PostNL, PostNL claimt het pakket nooit in ontvangst genomen te hebben. En ik dus nooit mijn telefoon, want die is kennelijk zoek.
Op 21 december heb ik de bestelling na veel mailen en bellen met Phonemarket geannuleerd, ik was het zat. Het is nu 31 december en ik heb nog steeds mijn geld niet terug! Ongelooflijk, maar waar.
Ik heb een afspraak met Phonemarket, niet met PostNL. Deze winkelier begrijpt dat niet, claimt pas tot terugbetaling over te kunnen gaan als PostNL de schade vergoed. Ik ben bang dat het terugkrijgen van mijn eigen geld heel moeilijk gaat worden.
Elke vorm van een serieuze klantenservice ontbreekt. Op mails wordt niet gereageerd, uit telefoongesprekken blijkt dat deze winkelier een diepe minachting voor de klant heeft, hij acht zichzelf niet verantwoordelijk voor schade waaraan klant part noch deel heeft
Volgens mij heeft hij niet de middelen om klanten schadeloos te stellen. Gewoon een amateur dus, niet bij kopen!