De website is overzichtelijk, het bestelproces ging soepel en het product (een gaming muis) was binnen 24 uur gratis geleverd. Niks dan lof! Ondanks de feestdagen tussendoor is alles geweldig afgehandeld.
VerzendingZeer zorgvuldig verpakt met veel luchtkussens, de inhoud kan geen kant op. Zoals het hoort!
KlantenserviceHelaas schraapte na enkele dagen ingebruikname de linker muisknop van mijn nieuwe game muis tegen de binnenkant aan, waardoor er een soort "krijtbord" gevoel bij het klikken ontstond. Zeer storend, zeker tijdens het gamen. Ik was een beetje huiverig met het opsturen van de muis. Hij was niet heel erg duur en ik was er niet zeker van of het als een gebrek gezien zou worden, of dat het überhaupt goed onderzocht zou worden, aangezien het schrapen alleen gebeurde wanneer ik op een bepaalde plek op de knop klikte, wel precies daar waar mijn vinger dus zat...
Afijn, toch maar gedaan want ik kon er niet mee leven. RMA aanvragen ging prima, het product is gratis teruggestuurd. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over de acceptatie van mijn RMA aanvraag en de ontvangst van mijn retour pakketje. Na iets minder dan twee weken kreeg ik bericht dat er inderdaad een gebrek is vastgesteld en precies 14 dagen na het verzenden van mijn retour pakket kreeg ik een nieuw exemplaar van de postmeneer.
Ook nog lof voor het volgende: ik was vergeten de factuur en het RMA formulier mee te sturen met mijn pakketje. Ik had gelukkig wel het RMA nummer op de doos gezet. Voor de zekerheid vroeg ik via mail of ik nog e.e.a. moest nasturen, ik kreeg al vlot bericht terug dat dat niet nodig was vanwege het nummer op de doos. Super, toch!