Product besteld, website gaf aan 4 stuks op voorraad. Vooraf telefonisch contact opgenomen of product daadwerkelijk leverbaar was, dit was beslist het geval.
Dag later krijgt ik een mail dat het product toch niet leverbaar is.
Ik heb mijn klant al doorgegeven dat het product besteld is, nu moet ik hem weer een alternatief gaan voorleggen.
Andere webshops zoals Coolblue hebben deze problemen niet of veel minder. Het probleem zit hem erin dat men ook bevestigd niets in het proces te gaan veranderen om dit in te toekomst te voorkomen. Daar dit niet de eerste keer is, voor mij geen B webshops meer.
Niet geleverd, terwijl dit wel op voorraad stond en voor bestellen ook nog telefonisch contact is geweest.
KlantenserviceMen geeft aan dat dit kan ontstaan doordat er 1x per dag wordt besteld, en dat anderen webshops dit dan al eerder hebben kunnen bestellen. Dit is een kwestie van het proces goed inrichten, maar hier ziet men geen waarde in stelt liever de klanten regelmatig teleur.
Daarnaast geeft men aan dat men wettelijk 2 weken de tijd heeft om het geld terug te storten, en zal doorgeven of dit mogelijk versneld kan worden.
Correct was geweest om te melden dat men het bedrag door de vervelende situatie per omgaande teruggestort zou worden.