Voor de aanschaf van een nieuwe game pc was ik op zoek naar iets speciaals, een bedrijf met een bepaalde uitstraling en passie. Na wat zoeken en speuren vond ik bij Computer-bestel.nl datgene wat ik zocht. Ook het samenstellen van de pc was op een prettige manier ontworpen en de uitstraling van de website sprak mij erg aan.
In een promo video had ik gezien dat het logo van Computer-Bestel.nl op een transparant zijpaneel er helemaal geweldig uitzag, dat wilde ik ook! Dat was allemaal geen probleem. De pc werd heel snel geleverd en een dik compliment voor het kabelmanagement, daar mag menig computerwinkel nog een puntje aan zuigen.
Doordat de computer met Postnl was vervoerd, was er waarschijnlijk een ongelukje gebeurd onderweg. Bij de levering bleek namelijk dat het koelblok op de CPU was losgeraakt. Het was zaterdagmiddag dus een directe oplossing was er niet. Ik woon ook niet in de buurt van de winkel, een flinke afstand zelfs, maar Johan kwam wel direct na het weekend persoonlijk bij mij langs. Dat heb ik ontzettend gewaardeerd.
Gelukkig waren de andere onderdelen van mijn pc niet beschadigd, alleen op het zijpaneel zat een flinke kras. Er is heel veel moeite gedaan dit gefixed te krijgen, maar doordat de gebruikte materialen in het eerste paneel mijn voorkeur hadden, zijn we uiteindelijk tot een zeer schappelijke compensatie gekomen.
Ondanks de ongelukkige omstandigheden, geef ik toch een uitstekende beoordeling voor de verzending vanwege de wijze waarop Computer-Bestel.nl met de omstandigheden zijn omgegaan en hoe zij mij tegemoet zijn gekomen.
Na iets meer dan een jaar, zette ik op een dag mijn pc aan, waarbij ik een harde knal hoorde en de pc ging vervolgens niet meer aan. De computer opgestuurd naar Computer-bestel.nl, dit ging allemaal heel snel via de Pickup and Return garantie. Na de analyse kreeg ik een verwachte herstel termijn. Ik ontving de pc eerder dan verwacht. In eerste instantie leek alles in orde, maar had ik toch nog wat problemen. Ook hier zijn we samen uitgekomen en werkt mijn pctje weer als een trein.
Ik geef een uitstekend voor de klantenservice voor de wijze waarop zij met de klacht zijn omgegaan en de snelheid waarop ik mijn pc gerepareerd heb terugontvangen. Wel wil ik een aandachtspunt meegegeven en dat is namelijk de communicatie. Bij de aanmelding van de storing ging er al iets mis bij de communicatie waardoor ik het gevoel had "van het kastje naar de muur" gestuurd te worden. Gelukkig kwam dit wel weer goed, maar het zorgde voor onnodige frustratie op een tochal ongelukkig moment. Ook gebeurde het een aantal keer dat Computer-bestel.nl niet telefonisch bereikbaar was binnen de gestelde openingstijden en ik heb er een beetje achteraan moeten zitten om de definitieve analyse te krijgen. Voor een klant is communicatie heel belangrijk maar ook de voortgang in het proces. Wellicht is het een idee om toch nog eens de bereikbaarheid en de informatievoorziening onder de loep te nemen. Verder ben ik zeer tevreden en zou ik Computer-bestel.nl zeker aanbevelen.