bol

Een bestelling die moest toekomen de woensdag voor Kerstmis wordt pas geleverd de dinsdag na Kerstmis. Volgens de website van bol.com moet je met hen contact opnemen indien de levering twee dagen na elkaar vertraagd is. Ik heb dit ook gedaan, maar meer dan tijdverlies was dit niet. Er werd geen enkele poging ondernomen om mijn bestelling nog voor Kerst te leveren. Moraal van het verhaal: heb je je pakketje graag op tijd, bestel het dan niet op bol.com want anders krijg je later zeker spijt !

Levering 'volgende dag' duur bijna een week. Mijn bestelling moest de woensdag voor Kerst toekomen en werd pas de dinsdag erna geleverd.

Meerdere keren contact opgenomen met de klantendienst. Zij ondernemen niets om ervoor te zorgen dat mijn bestelling 'op tijd' geleverd wordt (3 dagen later dan beloofd zou ook nog volstaan hebben) .

Beste bartvd12345,

Wat vervelend dat jouw bestelling niet op tijd is aangekomen. Dit is niet de service die je van bol.com kunt verwachten.

Ik kan helaas geen klantgegevens van je vinden. Mocht je dit nodig vinden, dan kan je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Groet,
Imro