De prijzen zijn laag, maar de producten werden niet binnen de opgegeven levertijd bezorgd. De website vermelde een levering binnen 2-3 werkdagen, maar na een week kon het nog niet geleverd worden. Aangezien ik niet langer had heb ik de bestelling moeten annuleren. Als je geen haast hebt lijkt het me een goede winkel, maar de levertijden zijn onbetrouwbaar.
VerzendingDe artikelen zouden binnen 2-3 werkdagen geleverd worden, maar konden uiteindelijk niet binnen een week bezorgd worden. Ik vind het niet erg om op een bestelling te moeten wachtenm, maar wees eerlijk en realistisch met de beloofde levertijd! De monitor die ik wou bestellen had een cash-back actie vanuit de fabrikant, deze deadline heb ik hierdoor gemist, en er was ook geen tijd meer om het ergens anders te kopen.
KlantenserviceBij een vertraging in de levering zou het netjes zijn als de klantenservice uit zichzelf contact opneemt. Na eigen initiatief werd ik wel netjes geholpen, al werd er gesteld dat 'naar verwachting' mijn artikel nog die dag verstuurd zou worden, iets wat niet waargemaakt is. Bij het annuleren van de order wordt gesteld dat het bedrag binnen 14 dagen op mijn rekening zou staan, echter moet ik hier na ruim drie weken toch weer achteraan omdat dit niet gebeurd is!