Afgelopen woensdag een HDD caddy voor een Macbook Pro 2012 besteld. Levering zou 1 (werk)dag duren; kreeg 'm echter zaterdagmiddag pas binnen.. waarschijnlijk ligt dit aan PostNL. Wel keurig via de mail van het bestelproces op de hoogte gehouden.
VerzendingBestelde product: HDD Caddy voor een Macbook Pro 2012.
Viel me kwalitatief érg mee voor die prijs (nog geen 20 euro). Stevige metalen caddy met alle schroefjes erop en eraan die je mag verwachten. Past uiteraard naadloos in de Macbook. Afwerking was erg fraai.
Ik heb er ook een zgn. 'spudger' bij besteld (bleek achteraf niet noodzakelijk). Deze ziet er kwalitatief ook érg goed uit.
Er zit een philips 00-schroevendraaier bij de caddy inbegrepen. Moest eerst even zoeken maar deze blijkt letterlijk *in* de caddy te zitten, in de ruimte waar de HDD in kan. Leuk detail! Het schroevendraaiertje hanteert niet héél fijn maar voldoet voor de taak waarvoor 'ie bestemd is.
Ik had in eerste instantie al een kruiskop 00-schroevendraaiertje gekocht bij de Praxis maar de meegeleverde werkte beter; de kop is beter afgewerkt. Die van de Praxis past niet goed in de schroefjes van de Macbook.
Wel heb ik vrijdagochtend een mail gestuurd naar de servicedesk van Notebookcaddy mbt. de levering; die had ik donderdag al verwacht. Daar tot op heden nog geen antwoord op gehad; maar ik heb er al een mail achteraan gestuurd dat de bestelling alsnog zaterdag geleverd is.