Voor de eerste keer iets gekocht bij SWW. Dit omdat Afuture, Cool Blue en 4launch het niet hadden. Ben altijd wat voorzichtig met nieuwe shops omdat ik redelijk allergisch bent voor lange levertijden. De reviews gaven een positief beeld, m.u.v. de verzending.
Assortiment is op bepaalde vlakken uitgebreid en op andere vlakken wat beperkt.
Site ziet er ok uit, maar niet super spetterend. Ik had een specifieke koeler nodig voor een receiver, deze dus besteld.
Ideal betaling liep vast nadat ik mijn bank had geselecteerd. Of dit aan de ABN ligt of aan de betaalprovider weet ik niet. Wel jammer dat je bestelling dan verdwenen is en je deze opnieuw moet invoeren. Voor nu geen punt, maar je zult net je volledige pc config hebben ingevoerd. Vind ik dus een minpunt. Tweede keer werkt het prima.
Verder vind ik de bestellimiet qua tijd in vergelijking met andere shops (17:00) iets aan de beperkte kant.
Er wordt aangegeven dat je je bestelling binnen 24u ontvangt. Er zijn vaak geen verzendkosten van toepassing. Er wordt dan met DPD of PostNL briefpost verzonden.
DPD is prima. Netjes track & trace en bij ons prima bezorgers.
Helaas kun je niet kiezen uit PostNL of DPD.
Helaas is mijn bestelling met PostNL briefpost verzonden. Dat betekent in kersttijd i.i.g. dat je zeker weet dat het er niet met 24u is.
Ik zou het netjes vinden als je de briefpost optie gewoon op 48u levering zet. Helaas is dit de praktijk waar ook SWW niets aan kan doen, behalve het in bijv. kersttijd met DPD of als brievenbus pakketje te versturen.
Inderdaad kwam mijn bestelde artikel vanmorgen (3 dagen na bestelling) in een bubbeltjesenvelopje aan waarbij de originele verpakking kleingemaakt in het zakje was gepropt.
Toch een goed omdat SWW als 1 van de weinige webshops voor kleine bestellingen geen verzendkosten rekent.