Op zondag Huawei nexus 6p besteld. Zou dinsdag binnen moeten komen. HELAAS donderdag nog steeds niets ontvangen. Na een aantal mails en telefoontjes erachter gekomen dat pakket zoekgeraakt is. Dochter is 431 euro kwijt en heeft geen telefoon. We hebben gebruik gemaakt van herroepingsrecht en geld teruggevraagd. Nu komt het: we krijgen ons geld terug als post.nl het onderzoek naar de verdwenen pakketjes afgerond heeft! Onze dochter is dus nu de dupe, zij heeft geen geld om een tweede toestel voor te schieten. Klantenservice is slecht en kan zich niet verplaatsen in de klant.Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt! Bestelproces ging inderdaad makkelijk, dat pakketten kwijt raken is overmacht, maar hoe hiermee omgegaan wordt door phonemarket is in 1 woord WAARDELOOS.
VerzendingGeen telefoon ontvangen en wel geld kwijt, pakket is kwijtgeraakt
KlantenserviceWordt waardeloze oplossing geboden. Ze zouden het geld meteen terug moeten storten want de klant heeft immers nooit een product ontvangen. We hebben reeds een klacht ingedient bij consuwijzer waar ACM toezicht op houdt. Wettelijke terubetaaltermijn is maximaal 14 dagen! Wellicht is de klantenservice hier niet van op de hoogte. We hebben de order op de 15e geannuleerd/herroepen, we hopen dat phonemarket zich aan de wet houdt. Sterker nog het zou wel zo netjes zijn om te zorgen dat een meisje van 18 jaar haar zuur verdiende geld meteen terug krijgt.
UPDATE 20-12-2016 MAIL VAN PHONEMARKET:
Geachte klant,
Hieronder treft u een bevestiging van PostNL die wij onlangs hebben ontvangen per mail. Helaas stelt PostNL ons wederom teleur en houdt zich niet aan de afspraken. Indien u uw bestelling op korte termijn nodig hebt i.v.m. Kerst dan adviseren wij u een tweede bestelling te plaatsen bij ons voor hetzelfde product. Zo kunnen wij u in ieder geval voorzien van uw bestelling en zullen wij na afloop van PostNL’s onderzoek het aankoopbedrag van de eerste order overmaken op uw rekening.
UPDATE 20-12 : REACTIE TOS VOOR TWEAKERS:
zoals jullie lezen zijn wij nog steeds de dupe. Slim dat phonemarket toch nog probeert om ons een toestel aan te smeren. Nou dank u, dit hebben we inmiddels gekocht bij een ander bedrijf voor een paar euro meer, maar dan krijg je in ieder geval service. Onze dochter hebben we vooruit geholpen door het geld voor te schieten. Phonemarket, ik snap jullie echt niet, deze negatieve berichten leveren heel wat imagoschade op, geef de klanten gewoon direct hun eigen geld terug, hier hebben zij recht op. Wellicht komt dit jullie bedrijf uiteindelijk ten goede, op deze manier wil je toch geen zaken doen!
UPDATE 22-12
NOG STEEDS GEEN GELD TERUG ONTVANGEN VAN PHONEMARKET. ONDERZOEK POST.NL NOG STEEDS GAANDE. UITZICHTLOOS, IK DENK GEVALLETJE RECHTSBIJSTAND INSCHAKELEN!
Update 24-12
Geen enkele communicatie, geen geld terug tot op heden
Update 28-12
Moeten steeds zelf bellen geen enkel initiatief qua communicatie en terugbetaling geld door phonemarket, wat een spijt dat we ooit hij deze slechte shop bestelling gedaan hebben. Mensen ben gewaarschuwd .....
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, We begrijpen dat u dit allemaal heel vervelend ervaart. We zullen nooit ontkennen dat u geen recht op uw geld heeft. Echter is een onderzoek al gaande en kunnen wij alvorens geen besluit nemen om het aankoopbedrag terug te storten.
Omdat het nog niet duidelijk is of hier sprake is van een vertraging en of vermissing is daarvoor een onderzoek opgestart. U hoeft zich uiteindelijk absoluut geen zorgen te maken over uw geld aangezien de zending verzekerd is opgestuurd.
Indien u verder nog vragen hebt of iets nog niet helemaal duidelijk vond vernemen wij dit graag van u per mail op info@phonemarket.nl
Mvg,
TeamPhonemarket