HardwareWebwinkel.nl

Tot en met de betaling ging het goed, maar het was dan ook een eenvoudige bestelling van een router en een koelertje die beide door vele webwinkels geleverd worden.

Toen ik de router bestelde stond de levertijd op 1 - 3 dagen, maar een week later had ik nog niets ontvangen, ook geen bericht dat er vertraging was. Op vrijdag was de webwinkel telefonisch de hele dag niet bereikbaar, maar via whatsapp gelukkig wel. Volgens HardwareWebwinkel heeft de distributeur problemen met de levering, onder andere door de decemberdrukte. Ik heb meteen gereageerd dat ik dat graag eerder via mail had vernomen en gevraagd of ik het koelertje uit dezelfde bestelling alvast geleverd kon krijgen, omdat ik met een luidruchtige koeler in de woonkamer zit. Daarop heb ik geen reactie gekregen. Nu zijn we weer 5 dagen verder en nog steeds geen reactie, geen levering en geen status-update.

Reactie op het antwoord van de heer Van Rooij:

Ook bij ons is het topdrukte, maar toch maken wij de tijd om te communiceren met onze opdrachtgevers. U kiest ervoor om niet te communiceren en dan toon ik mijns inziens toch wel geduld als ik pas na een week zelf ga informeren. Mijn tweede whatsapp-bericht heeft u nu, na 5 dagen, nog steeds niet beantwoord, maar op een review op tweakers kunt u wel meteen reageren.

Overigens hoeft het allemaal niet zo moeilijk te zijn. U kunt de geschatte levertijd in december aanpassen of een automatisch mailtje versturen als een levering (ernstig) vertraagd is.

Update:
De heer Van Rooij heeft in een persoonlijke mail de vertraging verder verklaard en gemeld dat hij het tweede whatsapp-bericht gemist heeft. Het koelertje wordt alvast opgestuurd, dus wat mij betreft is het dan opgelost.

Goedemiddag,

Hier is het drukte alom en distributeurs en vervoerders die het niet aankunnen. We doen allemaal ons best om zo snel mogelijk te leveren maar soms heeft het net even iets meer tijd nodig. Onze excuses hiervoor, we hebben inmiddels contact gezocht om dit probleem de wereld uit te helpen.

Maurice van Rooij
Hardware Webwinkel.nl