Game Mania

Tijdens de Black Friday sales verkocht Game Mania Xbox One S controllers voor €30(!). Daar wilde ik wel gebruik van maken. Hij bleek in mijn woonplaats echter niet leverbaar. Winkelier wilde wel voor me kijken of 'ie nog te leveren zou kunnen zijn maar beloofde niks. Top, maar helaas, had ik op=op maar wat serieuzer moeten nemen. :P
In een filiaal zo'n dertig KM verderop was 'ie nog wel op voorraad, dus daar gereserveerd en een paar dagen later die kant op gereden. Daar bleek 'ie ook niet op voorraad (waar is dat reserveren goed voor?) en kon 'ie m'n reservering ook niet vinden. Voor niks gereden dus. De verkoper wilde nog wel een nieuwe reservering voor me doen, dan zou ik de controller alsnog voor de actieprijs krijgen, top! Vervolgens gooit 'ie m'n bonnetje weg (ik had niet betaald, bij GM krijg je een soort reserveringsbewijsje); vreemd, maar verder niet bij stilgestaan. Toen ik thuiskwam en een paar uur later achter de PC kroop stond m'n bestelling op geannuleerd. Dat was die middag nog niet het geval. Er ging dus het een of 't ander mis.

Genoeg hebbende van de winkels (in mijn lokale winkel werd ik overigens heel netjes te woord gestaan, ik had niks besteld en er was gewoon geen voorraad) besloot ik de klantenservice aan te spreken. Daar kreeg ik al heel snel antwoord, en goed antwoord!
Al de volgende dag kon ik bij m'n lokale GM de controller voor de actieprijs ophalen. Ik ben me er heel goed van bewust (al werd dit overigens niet benoemd) dat dit een loss leader was en ik verder niks bij ze besteld had, dat maakt mijn waardering des te groter. :)

Kortom, klantenservice een dikke tien met een griffel, bedankt Yves!

Scorekaart voor Game Mania