Ik had een product besteld met enkele dagen levertijd. Ik ben gaan bellen toen ik op de laatste dag nog niets gehoord had. Toen werd gezegd dat het product "morgen" binnen zou komen. De volgende dag hoorde ik weer niets en het telefonisch contact verliep slecht. Wéér een dag later werd het product eindelijk verzonden, waarna ook nog een fout bij de verzender optrad.
VerzendingEr was een fout in het sorteercentrum, waardoor de zending nog een dag later aan dreigde te komen. Ik wilde het pakket ophalen in dat sorteercentrum en daar zou DPD over terugbellen, maar dat gebeurde niet. Ook informatie over openingstijden klopte niet. Uiteindelijk ben ik er gewoon heen gereden en na enig zoeken op het gigantische terrein, kreeg ik gewoon mijn pakket mee van een paar vriendelijke jongens.
KlantenserviceBij het tweede telefonisch contact werd de telefoon zo vaag opgenomen dat ik twijfelde of ik wel het juiste nummer had gebeld. Toen ik aangaf dat ik nog niets gehoord had over het product dat die dag binnen zou komen, was het antwoord: ja dat klopt, u staat nog op de lijst om gemaild te worden. Geen excuusje, niets. Toen zei ik: nou dan wacht ik dat mailtje af, want van u hoef ik verder geloof ik niets te verwachten. Het mailtje kwam niet.