Mijn oude grafische kaart van 2008 ging kapot. Ik dacht dat een nieuwe kaart van €60 zo'n beetje wel net zo goed zou zijn als een van acht jaar geleden. Dat was niet zo en na me wat verder verdiept te hebben in deze hardware besloot ik er een aan te schaffen van €180.
Ik kon de eerste kaart van €60 terugsturen en de R9 380 kreeg ik daarna toegestuurd.
Toen ik deze had bleek hij niet te werken in mijn pc. Computer startte helemaal niet op. Ik dacht aan een DOA en na overleg met SiComputers de kaart teruggestuurd.
Een weekje later gebeld met SiComputers en de kaart bleek het wel te doen. Probleem moest aan mijn voeding of mobo liggen. Dit moet ik nog uitzoeken.
Er werd €20 onderzoekskosten ik rekening gebracht. Dit lijkt me wel redelijk al was ik er eerst niet van bewust. Anders was ik het ook kwijt geweest bij mij in de buurt.
Ik las in de tussentijd reviews over SiComputers en die waren niet altijd positief. Ik schrok er wel een beetje van omdat ik middenin mijn bestelling en verwerking zat. Maar al met al is het prima verlopen; de eerste grafische kaart kon ik terugsturen, de tweede kwam vrij snel en na inspectie had ik hem ook weer vlot terug. Nu moet ik verder zoeken wat er aan de hand is met mij pc...
Product was goed verpakt. Grote doos met genoeg demping.
Prettig was ook dat ik het pakket kon laten sturen naar een ophaalpunt in de buurt.
Ik had gebeld over mijn teruggestuurde grafische kaart die het in mijn computer niet deed. Ik kon verschillende opties bespreken over de eventuele oorzaken van het probleem en vond ik wel prettig.