Na lang zoeken had ik LG 55UH615V op het oog. Na bellen met de vestiging in Nijmegen had ik er 1 apart laten leggen. Voor dat ik langs ging had ik nogmaals gebeld, maar de medewerker zei ineens lachend dat hij al verkocht was... Dit ook nog terwijl op de site stond dat het ruim voldoende op voorraad was. Medewerker bood me wel een 'betere' tv aan voor hetzelfde bedrag, het interesseerde hun helaas niks. Later contact gehad met de online chat had ik een ander model genomen die ik 1 dag later kon ophalen in Nijmegen.
Aangekomen in de winkel werd ik bijna gedwongen om een 'verzekeringspakket' te nemen, want dit had ik echt nodig. Toen mij meermaals werd benadrukt dat ik een verzekeringspakket af moest nemen heb ik duidelijk aangegeven dat ik dit niet wilde. Vanaf dat moment was ik blijkbaar geen interessante klant meer en deed de medewerker bot. Nadat ik over was gegaan tot aankoop kwam ik de tv aan de achterkant van het filiaal ophalen (wat krioelde van de muizen) en kreeg ik de nieuwe tv mee.
Eenmaal thuisgekomen bleek de tv niet in orde te zijn en had deze hele erg last van ''clouding''. Na contact met de online chat kon ik deze omruilen tegen een nieuwe bij de vestiging in Nijmegen. De zaterdag daarop met de tv achterin naar de vestiging gereden en de 'kapotte' tv afgegeven en afgesproken dat ik de nieuwe later die dag op zou halen als wij weer naar huis zouden gaan.
Eenmaal thuisgekomen met de tv bleek dat de de tv's hadden verwisseld (van de ene doos naar de andere) zonder te checken of alle accessoires erbij zaten. Omdat de CI+ ingang nog in de kapotte tv zat (deze kon niet meer los na het bevestigen) kon ik geen tv kijken. Gebeld naar de vestiging in Nijmegen welke aangaf dat ze er niks aan konden doen en dat ik binnen een half uur (sluitingstijd) het ontbrekende onderdeel op kon halen.
Ook zou het personeel mijn samsung account met Netflix erop verwijderen. Tot mijn verbazing stond er een week later bij mijn netflixaccount een naam bij (Gio). Mijn TV was dus niet gewist, terwijl ons bij het ophalen van de 'nieuwe' tv verteld dat dit al was gebeurd. Dit betekende natuurlijk ook dat ze de 'kapotte' niet op reparatie hebben gestuurd, maar de tv gewoon aan iemand anders hebben verkocht...
Het personeel was super asociaal, zowel in de aankoopfase als in de nazorgfase. Normaal ben ik voor het kopen bij kleinere ondernemingen, want juist in zo een kleine organisatie verwacht je een goede service en persoonlijk aanpak. Maar je bent alleen een interessante klant als je de producten met de meeste marge van ze koopt (door hun verkooppraatje) en als je een verzekeringspakket afsluit. BAH
Personeel asociaal, niet klantgericht-> alleen verkoopgericht. Zeker m.b.t. het aansmeren van het verzekeringspakket en de houding van het personeel hierbij heb ik me geërgerd. Het feit dat ze een gereserveerde tv verkopen en ongevraagd tv's wisselen zonder alles te controleren (account en CI+ ingang) laat zien dat ze totaal geen service verlenen, terwijl ze dat juist zo benadrukken op hun website en bij het eerste contact in de winkel. Al met al verschrikkelijk, nooit meer Platte TV!!!
Beste "Mojo1912",
Ik kan niks anders zeggen als dat ik het super vervelend vind dat U deze ervaring heeft met onze winkel in Nijmegen. En dat wij ons, als PlatteTV.nl zijnde, helemaal niet kunnen vinden in het door U geschetste verhaal. Wij zij hier ook ontiegelijk van geschrokken en zullen er direct werk van maken, om er voor te zorgen dat dit in ieder geval niet meer voor komt.
Ik zou graag ook in contact met U willen komen om een en andere nog te bespreken en U hopelijk te laten zien dat wij veel beter kunnen als dat wat U nu heeft meegemaakt, waar voor nogmaals mijn welgemeende excuses.
Zou U zo vriendelijk willen zijn mij een mail te sturen met uw order gegevens naar orderdesk@plattetv.nl tav Maick
Maick
Service Afdeling PlatteTV.nl