ReplaceDirect.nl

Op de website wordt niet goed bijgehouden welke producten op voorraad zijn en welke levertijden er zijn.

Product besteld; eerste afleverdatum wordt niet gehaald.

Geen terugkoppeling.

Zelf navraag gedaan waar het product blijft, nieuwe leverdatum wordt aangegeven, ook deze datum verstrijkt.

Geen terugkoppeling.

Tweede keer navraag gedaan, nieuwe leverdatum wordt afgesproken, ook deze datum verstrijkt.

Geen terugkoppeling.

derde keer navraag gedaan, ze gaan na waar het product blijft. Even later kan ik op de site zelf zien dat het product niet meer leverbaar is.

24 uur later krijg ik pas direct terugkoppeling dat het product niet meer te leveren is.

Als je graag in het donker gehouden wordt is deze webwinkel echt iets voor jou.

Beste,

Vervelend om te horen, je recente ervaring bij ReplaceDirect. Onze excuses hiervoor.

Ik heb helaas géén ordernummer zichtbaar zodat ik niet de gehele historie in kan zien, echter ga ik hier uit van het feit dat een artikel of onderdeel besteld is, welke een levertijd-traject tegemoet heeft gezien, met de uiteindelijke jammerlijke conclusie dat het niet leverbaar is beoordeelt door desbetreffende leverancier(s).

Het feit dat je de "niet meer verkrijgbaar" status eerder op de website zag, dan aan je gecommuniceerd was, heeft er zeer waarschijnlijk mee te maken dat onze inkoopafdeling de status heeft gewijzigd, en het verzoek heeft doorgegeven aan onze afdeling Contact Centre om dit aan je te communiceren. Deze mailing/berichtgeving is minder snel verwerkt dan een status-aanpassing op de website.

In een notendop, natuurlijk ontzettend vervelend dat we je uiteindelijk alsnog niet het gewenste artikel hebben kunnen leveren.
Moest je nog enkele orderdata kunnen overhandigen, kunnen we je wellicht alsnog ergens in tegemoetkomen of herzien.

Jaap
ReplaceDirect