Website is overzichtelijk en ziet er goed uit. Ze zijn vaak erg goedkoop, vooral als het om videokaarten gaat. Niet altijd de snelste met bezorgen, maar hier zijn ze in ieder geval eerlijk en duidelijk over.
VerzendingDe verzending is in principe altijd wel in orde. Verzendkosten zijn laag/absent, maar ze gebruiken wel DPD in plaats van PostNL o.i.d. Zelf vind ik dat geen enkel probleem.
Verder zijn ze lang niet altijd de snelste qua verzending. Echter geven ze dit ook zeer duidelijk weer en dus wederom geen ster aftrek.
Wat ik wel jammer vind, is dat ze mijn vervangende kaart na RMA naar mijn oude adres hebben gestuurd. Gelukkig woont er familie, en is het geen probleem. Verder is dit slechts één maal gebeurd, en vermoed ik aangezien we via e-mail hebben gecommuniceerd dat het hier om een communicatiefout aan hun zijde zal gaan. Foutje, kan gebeuren!
De klantenservice van Afuture is simpelweg geweldig. Ik ben diep onder de indruk van hun snelle antwoorden, duidelijke communicatie, en zeer flexibele voorstellen. E-mails worden snel beantwoord, door een mens nota bene. Zeer tevreden dus. Zal snel weer zaken met ze doen.
Mijn Sapphire R9 290X Vapor-X kreeg artefacts. Dus heb ik ze de kaart ter garantie opgestuurd. De artefacts waren eigenlijk moeilijk te zien, verschenen pas na erg lange gaming sessions, maar ze waren het direct met me eens en de kaart ging linea recta richting de fabrikant. Het duurde erg lang voordat we een bericht van de fabrikant kregen, dus besloot ik Afuture te vragen of we tot een compromis konden komen (korting, vervangende kaart of mijn geld terug). Direct een reactie, ze boden mij 250 euro voor mijn kaart, welke ik zowel als korting als als uitbetaling mocht ontvangen, ik mocht kiezen voor een MSI R9 390, of ik mocht kiezen om te blijven wachten en zien wat Sapphire er mee zou gaan doen.
Dit verraste mij, in positieve zin, behoorlijk. 250 is naar mijn mening een erg net bedrag voor een kapotte 290X. Ik besloot toen om een EVGA GTX 1080 FTW Edition te kopen met bijbetaling. Deze kwam weliswaar op tijd, maar in plaats van het via e-mail afgesproken adres, is deze naar het adres waar mijn oude kaart bezorgd is gestuurd. Ach ja. Ik neem het ze niet kwalijk.