Cameranu

Via tweakers.net/pricewatch kwam CameraNU.nl met een van de goedkoopste prijzen voor de iMac 27". Had dezelfde bestelling al eerder bij YourMacStore geplaatst, met een levertijd van 3-5 dagen. Zij zijn namelijk een officiële Apple retailer, daardoor kunnen ze 3 jaar garantie leveren, daar wilde ik wel een weekje op wachten. Na van tevoren gebeld te hebben met YourMacStore zou deze eind van de week op voorraad zijn en geleverd worden. Helaas de maandag er na nog geen verzendbevestiging in de mail ontvangen. Gebeld, bleek de levertijd ineens onbekend. Weer opnieuw op tweakers.net/pricewatch gekeken en toen kwam CameraNU als second-best optie naar voren, met voorraad en ook nog een 24-uurs levering. Ik heb al vaker via CameraNU besteld; altijd een nette klantenservice bij vragen en een overzichtelijk online account. Garantie heb ik (gelukkig) nog niet voorhanden gehad met mijn eerdere producten, maar gezien de sfeer en uitstraling ga ik er vanuit dat alles netjes zal worden opgelost. Een garantiegeval heb ik wel gehad bij KameraExpress, een bedrijf met dezelfde "service" en prijzen, welk zeer onvriendelijk en onduidelijk is behandeld en niet is opgelost. Daar bestel ik nooit meer! De keuze was dus snel gemaakt voor CameraNU! Ik typ de review ook vanaf de nieuwe iMac, dus ben helemaal blij!

Netjes verpakt, aangetekend verzonden en gelijk de volgende dag geleverd door onze vertrouwde postbode via PostNL.

Scorekaart voor Cameranu

Qshops