Inmiddels hebben ze de tweede bestelling afgeleverd en is deze verrekend met de eerste. Dank!
Nadat een eerdere bestelling hier nooit is aangekomen, wordt een tweede bestelling op advies (betaling achteraf, zodat het verrekend kon worden) van hen weer teruggedraaid.
Update: tweede bestelling is aangekomen. Prima dus!
Een eerste bestelling is nooit aangekomen. Er werd gezegd: bestel het opnieuw, kies dan voor vooruit betalen en dan kan deze verrekend worden met de tweede bestelling. Nadat ik dit gedaan heb en het zelfs in een live chat heb nagevraagd, komen ze hier weer gewoon op terug. Deze moet ik ook betalen! Belachelijk! Dus twee keer betalen voor een product wat ik nog steeds niet gezien heb. Mooi niet. Het is mij toegezegd dat dat niet hoefde.
Update: Inmiddels hebben ze het voor mij geregeld zoals was afgesproken in eerste instantie. Prima gedaan van ze.
Vriendelijk telefoon gesprek, daarna een even zo vriendelijke chat. Ik handel naar hoe zij mij zeggen te handelen en daarna is het weer niet goed. Ze weten het zelf niet eens, hopelijk weten ze van mij weer een tevreden klant te maken!
Beste no_way_today,
Wat vervelend dat je bestelling niet naar wens is verlopen. Wellicht dat ik nog niets voor je kan betekenen? Helaas kan ik met op basis van deze review geen contact met je opnemen. Indien je dit wilt, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com en refereer dan naar dit bericht. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.
Roos van bol.com