4Launch

Duidelijke maar wat simpel ogende website. Goede concurrerende prijzen en daarom al meermaals wat bij ze besteld.

Producten waren op voorraad en werden keurig de volgende dag afgeleverd.

De ellende begint pas als een product (in dit geval een iPad hoes) al binnen 2 maanden defect is. Verwacht geen klantenservice zoals een bol.com, coolblue, etc.
Na het sturen van een mail met de klacht, hoor je niets. Na een week gewacht te hebben, telefonisch contact gezocht. Toen ontving ik eindelijk een email met terugstuurinstructies. Daarna hoor je weer weken niets. Nu blijkt het product teruggestuurd te zijn naar de fabrikant ter beoordeling en reparatie..... Je verzint het niet. Al met al zit ik nu al weken te wachten op de afhandeling en ze weigeren een passende oplossing te geven zoals het omruilen voor een andere hoes.

Geachte klant,

Zover wij kunnen nagaan gaat het in deze case om RMA 126500. Wij zien dat er hier jammerlijk genoeg sprake is geweest van miscommunicatie onzer zijde waarvoor onze oprechte excuses. Hierbij hebben wij uw gewenste afhandeling doorgezet en u hier ook separaat over geïnformeerd.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch