CAPS

Ik gebruik de pricewatch om producten bij Si te vinden want op hun site is het moeilijk zoeken. De site is langzaam, onoverzichtelijk en er zijn geen filters. Ook werkt het inloggen via de navigatiebalk bij mij niet, lijkt wel een redirect naar de inlogpagina waar je dus nog een keer moet inloggen. En na het inloggen ontvang ik telkens 3 (!) emails om mij in te schrijven voor de nieuwsbrief waar ik geen interesse in heb. Wat betreft de site mag er dus wel wat verbeterd worden.
Desondanks vind ik altijd wat ik nodig heb, tegen scherpe prijzen en het aanbod is groot. Ook is mijn ervaring met de klantenservice en verzending dit keer erg positief. Dit alles weegt voor mij zwaarder dan de matige website.

Verzending via DPD bevalt mij beter dan via postnl. Ik kreeg 's ochtends een sms met een tijdvak van slechts één uur. Daar kan postnl nog wat van leren. De bezorger stond iets te laat aan de deur, maar het scheelde niet veel.
Verpakking door Si was gewoon goed.

Ik heb twee producten uit mijn order moeten schrappen en heb Si daarover gemaild. Hun reply was snel en duidelijk. Dezelfde dag werd de gewijzigde order verzonden en het resterende bedrag is terug gestort. Perfect!

Scorekaart voor CAPS

Qshops