Ik schrijf zelden een review, maar wilde het nu toch doen. Net als in andere reviews ben ik ook al jaren tevreden klant bij Typhone. De service was altijd goed. Vandaar dat ik ook deze keer hier weer heb besteld omdat ze de goedkoopste waren. Op vrijdag stond het product als ruim voorradig beschreven op de website van Typhone, in de Pricewatch verwacht binnen 3 dagen. Ik ben uitgegaan van de website van Typhone en heb vóór 17.00u besteld en betaald zodat ik hem de volgende dag zeker weten zou ontvangen met PostNL. Belangrijk want ik had hem dringend nodig.
Ik kreeg maar geen verzendinformatie dus heb dezelfde dag nog telefonisch contact gezocht of het product al was verzonden. Vreemd genoeg kon de klantenservice mij dit niet vertellen. Ik moest maar even contact opnemen met AMP. Een andere koeriersdienst waar ze gebruik van maken, alleen was dit volgens hun website alleen voor abonnementen. Ik had een los toestel besteld en losse hardware wordt geleverd door PostNL.
Hoe dan ook, AMP gebeld en ze zeiden dat er niks was binnen gekomen, dus dat het zaterdag zou komen kon ik wel vergeten. Zaterdag nog geen verzendinformatie ontvangen, dus maandag kon ik ook wel vergeten.
Toen ik andere reviews ging lezen werd ik hier niet vrolijk van. Dus heb zondag gelijk een mail gestuurd naar klacht@typhone.nl met de vraag of mijn product uberhaupt wel op voorraad was en wanneer ik hem zou ontvangen. Maandag kreeg ik bericht terug en is hij meteen verzonden. PostNL (ja inderdaad PostNL en dus geen AMP) bevestigd dat ik hem dinsdagmiddag (vanmiddag dus) ontvang, de bezorger is onderweg.
Al met al lijkt het dus goed af te lopen. Dit neemt niet weg dat het allemaal wel een stuk beter kan bij Typhone. Ik kan mij niet herinneren dat dit voorheen ook zo ging, het lijkt wel of er iets verandert is binnen hun bedrijfsvoering.
- Waarom adverteren met een 24-uurs levering als je dit niet nakomt?
- Waarom weet de telefonische klantenservice niet of het product de deur al uit is?
- Waarom weten ze niet met welk postbedrijf het word verzonden?
Ik denk dat ze snel de klachtenregen op internet eens door moeten nemen en oplossen anders verwacht ik geen lang leven meer voor Typhone, wat jammer zou zijn.
Het is bij mij gelukkig goed gekomen, daarom deze review om aan te geven dat het toch ook goed kan komen, maar bij heel veel gaat/ging het niet goed.
Of ik hier voorlopig weer ga bestellen weet ik niet, maar als je je product de volgende dag nodig hebt zou ik het niet doen. En als je al contact met ze wilt hebben stuur dan een mail naar klacht@typhone.nl, hier wordt soms sneller op gereageerd door een kundig persoon dan dat je een onwetend iemand aan de lijn krijgt.
Edit: O ja en wat ook een beetje flauw is, is dat ze op hun website alleen de positieve reviews laten zien. Wees gewoon eerlijk en op recht Typhone en biedt goede service!
De levering was niet op tijd, ze beloven 24-uurs levering, mits voor 17.00u besteld en voorradig, maar dit wordt niet nageleefd. In deze tijd erg slordig.
KlantenserviceDe telefonische klantenservice is waardeloos en onwetend. Beter contact via de mail.