4Launch

Reeds langer stond de logitech focus toetsenbord voor de ipad 4 mini op deze site voor 59 euro. eerst met slechts een exemplaar snel te leveren bij de leverancier en later ruim 12 exemplaren beschikbaar voor deze prijs bij de leverancier. besloten om het te bestellen afgelopen zaterdag. Vandaag status bekeken en was onderweg van leverancier naar 4lauch. net email ontvangen dat de prijs 26 euro duurder is geworden of ik het verschil even wil bij betalen om de order te laten uitvoeren onder motto was tijdelijk foutje terwijl de prijs minimaal 2 weken op hun site had gestaan. Volgens revieuws zou 4launch een betrouwbaare leverancier zijn echter als ze zo omgaan met hun klanten terwijl het overduidelijk geen kortstondig foutje was op hun website zijn ze geen knip voor hun neus waard. Kortom een bedrijf dat niet te vertrouwen is en consumenten vertrouwen met een gemak denkt te kunnen schaden. Als je reeds langer een product adventeert en deze volledig in behandeling neemt om dan vlak voor de uitlevering toch nog even een prijsverhoging onder motto van foutje proberen door te voeren dan hoor je als bedrijf niet in de markt te zijn. Bij vele bedrijven aankopen via internet gedaan en sommige bedrijven mijdt ik vanwege mogelijke onbetrouwbaarheid maar van 4Launch had ik dit niet verwacht en ik raad dit bedrijf dan ook ten steligste af vanwege deze praktijk.

Na te zijn gebeld door de klantenservice is het toetenbord voor de bestelde prijs alsnog verstuurd en is deze gisteren afgeleverd via PostNL. Mijn initiele slechte ervaring (gelet op het feit dat ik dit product dus al langere tijd volgde bij verschillende leveranciers) is uiteeindelijk toch geleverd zoals ik ook van een parij als 4Launch verwacht had. Het probleem is dus naar tevredenheid opgelost wel blijf ik kritisch over de intitele communicatie.

Geachte klant,

Zoals we kunnen nagaan betreft het een Logitech toetsenbordfolio die voor een speciale prijs vanuit 1 van onze leveranciers is aangeboden. Het gaat hierbij om een beperkte voorraad, waar veel vraag naar is. We hebben naar nu blijkt alsnog een exemplaar voor u kunnen bemachtigen, waarover u nog benaderd bent geweest. Onze excuses voor enige miscommunicatie.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch