Meerdere malen iets gekocht bij deze winkel. Website, prijzen en levering in order. De klantenservice staat je vriendelijk te woord maar de feitelijke RMA afhandeling is welhaast non-existent. Prima winkel dus zolang alles het blijft doen, anders: problematisch. Zal hier geen dure spullen meer kopen.
KlantenserviceDe dames en heren van de klantenservice zijn vriendelijk. Mogelijkheid om te communiceren per Whatsapp (er werd in mijn geval vlot gereageerd) stel ik op prijs. Concreet gebeurt er verder helemaal niets, helaas.
Zit nu 2,5 maand zonder laptop. 1e RMA aanvraag hebben ze geprobeerd af te wenden met de melding dat ik slechts 1 jr garantie zou hebben (echt zo 2001). Na de 2e, geaccepteerde, RMA aanvraag heb ik nog een alternatief voorstel gedaan waarbij de laptop niet gerepareerd hoefde te worden - hier is niet op ingegaan (heb aangegeven dat ik akkoord zou gaan met levering van een dock, ik schat inkoop hoogstens een paar tientjes EUR). Nadat ik de laptop 7 weken kwijt was (volgens de site en communicatie met de klantenservice zou dit doorgaans 2-4 weken duren) gedurende welke periode er nauwelijks feedback van 4Launch was, heb ik een ingebrekestelling gestuurd waarin ik ze 2 weken de tijd gaf met een redelijke oplossing te komen. Behalve een bericht dat eea uitgezocht ging worden en dat er met mij contact opgenomen zou worden: niets meer gehoord.
Vorige week heb ik, zoals aangekondigd in de ingebrekestelling, de koopovereenkomst ontbonden en het aankoopbedrag terug geeist. Tot dusver geen reactie.
Klacht ingediend nu bij thuiswinkel.org en ook deze review - wellicht dat dat iets uithaalt?
Heb nu: 2,5 maand geen laptop gehad, ontzettend veel tijd besteed aan dit RMA gedoe en vandaag een nieuwe laptop gekocht (immers ik heb deze gewoon nodig).
Update dinsdag 15 november 2016: geen inhoudelijke reactie van 4launch ontvangen nog.
Geachte klant,
Zoals we kunnen nagaan loopt uw case langer dan ook wij verwacht hebben, waarvoor onze welgemeende excuses. Wij waren nog in afwachting van de status bij het Servicecentrum om u nader te kunnen berichten en de mogelijkheden te kunnen voorleggen. Wij zullen u een dezer dagen benaderen over de afhandeling van uw case. Nogmaals excuses voor enig ongemak.
4Launch - Customer Support