Afuture

Een tijd geleden heb ik een mobiel van LG aangeschaft bij Afuture, deze is binnen de garantieperiode kapot gegaan. Contact gehad met Afuture en na een mislukte reperatie bij LG gaven zij mij de keuze een vervangend toestel te kiezen of het bedrag van de mobiel te crediteren. Contact met de klantenservice verliep vlot en hielden mij op de hoogte van het proces.

Het product werd bezorgd binnen de vermelde tijd op hun website, verpakking was ook dik in orde.

De klantenservice is erg goed bij Afuture, zoals eerder vermeld heb ik hier een LG G2 aangeschaft die binnen de garantie periode kapot ging. Afuture heeft duidelijke instructies gestuurd en hebben mij op de hoogte gehouden van het hele proces. Uiteindelijk kreeg ik de telefoon weer defect terug, dit is echter een fout van LG. Vervolgens contact opgenomen met Afuture en zij boden aan het toetstel te crediteren of een vervangend toestel te kiezen.

Scorekaart voor Afuture