MoreForLess

Ik ga er altijd heen als het niet druk is (dus niet op koopavond en weekend), dan nemen ze uitgebreid de tijd om je te woord te staan.

Afhankelijk van wie je treft is de kennis ruim aanwezig. Als de verkoper het zelf niet weet zijn ze nooit te beroerd om de 'technische dienst' er bij te halen. Bij de 'standaard' sets die ze verkopen is duidelijk terug te vinden of dat een 'game set' is, of 'alleen' voor office toepassingen.

Je kan wel merken dat ze daar met plezier in de winkel staan, bij andere computer zaken lijkt het wel alsof ze liever hebben dat je weg gaat. Ze hebben hier in iedergeval een goed gevoel voor humor. (Met z'n allen staan te dansen bij de zoveelste 'demo' van de riverdance.)

Dat ik mijn PC daar kocht (ruim een jaar terug) moest ik er helaas wel een week op wachten, toen hadden ze niet alles op vooraad. Maar op het moment dat ie klaar was kreeg ik daar meteen bericht van.

Toen mijn cd-rom speler het begaf werdt deze zonder al te veel vragen meteen vervangen, zelfs door een sneller type omdat de oude niet op vooraad was.
Ook over zelf bijgeplaatste onderdelen deden ze niet moeilijk.

Kwa prijs zitten ze mijn inziens voor de noordkop in de goedkope sector. Als je nog goedkoper wil, moet je (inderdaad) meer afdalen naar het zuiden.

Scorekaart voor MoreForLess