Site is erg overzichtelijk geworden sinds de upgrade. Producten zijn snel te vinden, vooral de zoekoptie werk zeer goed.
Ik had meerdere dagen over een bestelling gedaan, want je kan je bestelling opslaan in een winkelmandje en deze op een later tijdstip weer opvragen en uiteindelijk betalen.
Vanaf €150,00 is het gratis verzenden, wel met DPD of GLS, heb hier geen gebruik gemaakt gezien de slechte ervaring met deze bezorgers en mede omdat ze niet op zaterdag leveren, dus PostNL gekozen. Moet wel zeggen dat verzendkosten voor PostNL best nog wel aan de hoge kant is (maar in mijn geval wil ik dat het juist HEEL aankomt en heb ik dat er wel voor over).
Betalingsopties zijn goed, iDeal/CC is een optie, maar ook Paypal, bank overschrijving en Bitcoin behoort tot de betalingsmogelijkheden.
Na de betaling krijg je direct een email van de bestelling,
Ik had mijn bestelling via bankoverschrijving betaald, iets voor 16u, als je pech hebt dan duurt dat een poosje. De betaling was blijkbaar direct binnen, kreeg namelijk binnen een uur een email dat de zending al klaar stond om te worden verzonden.
Pakketje kwam binnen de gestelde tijd aan: voor 16u besteld en betaald, volgende dag in huis! HULDE!
Verzending is Dik in orde, goede stevige doos en goed dicht geplakt. Blijkt echter dat er 1 koppeling niet meer was, deze is in bestelling en wordt (gratis) nagezonden.
Er zat een koppeling tussen die ovaal was. Hierover een email gestuurd met een foto ervan en had echt binnen 2 minuten bericht terug. Ik kon het terugsturen en kreeg ik de verzendkosten retour..... Maar omdat het al na 17u was en ik geen tijd meer had deze op te sturen wilde ik het de volgende dag doen.
Kreeg de ochtend dag een email dat ze met de producent hadden gemaild en dat ik de koppeling mocht houden en dat ze een nieuwe konden toezenden. Top!!