Ik was eerst wat terughoudend door het enorme prijverschil in vergelijking met de overige aanbieders, maar ben over de streep getrokken door de positieve beoordelingen.
Het enige wat ik Reinier mee wil geven is om de communicatie iets beter te organiseren. Ik had de tv op zaterdag besteld en betaald (via multisafepay beetje omslachtig maar werkt prima). Anders dan bij de conventionele webshop duurt het een paar dagen voordat je bericht krijgt van de bevestiging van de bestelling en de verwachte levertijd. Een berichtje na betaling met de bevestiging had mij meer op mijn gemak gesteld. Ook moest ik de communicatie via de mail in mijn spambox lezen (gmail), waarschijnlijk omdat het onversleuteld word verzonden.
De levertijd is langer dan bij de grote leveranciers, maar dat weet je van tevoren als je bij bestbuyshop.eu besteld en word ook keurig aangegeven. De levering vond keurig binnen de aangegeven levertijd plaats en werd gedaan door de eigenaar van de webshop zelf. Reinier heeft samen met mij de tv uitgepakt en gecontroleerd op fouten, een service die je bij de grote webshops zeker niet terug zal vinden.
KlantenserviceKeurige communicatie alleen vond ik het vervelend dat de mailtjes van bestbuyshop in mijn spambox terecht kwamen. De klantenservice is verder uitmuntend daar er zelfs ter plaatse het geleverde product word gecontroleerd in plaats van bij de stoep word afgegeven.