Ik was op zoek naar een koelkast, en wist al precies welke ik moest hebben ( de Bosch KGE49BI40 ), ten tijde van bestellen was Bol.com samen met 2 andere aanbieders de goedkoopste ( 709,- ). omdat ik op de site van bol.com werd geinformeerd over een cash-back van 75,-, en de andere 2 zaken daarover niks te melden hadden heb ik hem bij bol.com besteld.
Koelkast was via de zoekfunctie makkelijk te vinden, betalen en een planning voor de verzending maken ging ook goed via de website, je wordt netjes op de hoogte gehouden van status-updates.
wat me wel tegenstaat van Bol.com ( maar wie doet dat tegenwoordig niet ) is alle neppe shopreviews, zowel hier als op andere websites.
Verzending van deze koelast liep via Dynalogic, vooraf was ik vanwege enkele negatieve reviews redelijk op mijn hoede, had al gelezen dat oude apparaten vaak niet werden meegenomen, of dat bij appartementen de koelkast op de begane grond werd gedumpt ipv volgens afspraak naar boven te brengen ).
Het mee retour nemen van een eventuele oude koelkast zat zoals wettelijk vastgelegd in de prijs inbegrepen,ik heb echter wel gekozen voor een upgrade qua verzending waardoor de koelkast ook nog werd uitgepakt, op zijn plaats gezet ( anders was het drempellevering ) en alle verpakkingsmaterialen mee retour werden genomen ).
Bij het bestelproces kon je de dag aangeven dat je de levering wilt laten plaatsvinden, en je krijgt de avond/nacht/ voor de levering een sms-bericht met een tijdsvak van 2 uur. op de dag van levering krijg je nog een mail met daarin een link naar de real-time track&trace, waar je op Google Maps kon zien waar de bezorger reed, en dus op 5 minuten nauwkeurig kon zien hoe laat deze kwam. de bezorgers hebben zonder morren de oude koelkast meegenomen, de nieuwe uitgepakt, op zijn plaats gezet en ook al het verpakkingsmateriaal meegenomen zoals beloofd.
Beste J-roenn,
Zo zie je maar, het gaat gelukkig heel vaak goed.
Veel plezier van je koelkast.
Met riendelijke groet,
Jolanda van bol.com