Cameranu

Via Tweakers.net heb ik gezocht naar een instap Spiegelreflexcamera, daarbij zijn mijn ogen op de Nikon D3300 gevallen. Door middel van de Tweakers Pricewatch ben ik op CameraNU.nl uitgekomen en op de website heb ik gezocht naar een lens-kit met twee lenzen aangezien ik graag meerdere lenzen wilde hebben om mee te kunnen experimenteren.

De website van CameraNU.nl is erg gebruiksvriendelijk, ik heb makkelijk nog wat overige accessoires kunnen vinden. Ze bieden je ook leuke accessoirepakketten aan met korting, hier ben ik alleen niet voor gegaan.

Ik zal in de nabije toekomst vast nog eens bij CameraNU.nl bestellen. Er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje.

Op 12 oktober besteld en op 13 oktober heb ik alles al mogen ontvangen. Prima ingepakt met meer dan genoeg opvulmateriaal. De artikelen konden niet gaan schuiven in de verzenddoos.

Fun-fact: De verzenddoos was groot genoeg om een cheap lichttent van te maken. :P

Scorekaart voor Cameranu

Qshops