Intertoys

Ik ging voor de Guitar Hero Live voor de PS4. Slechts €25 bij Intertoys, een nieuwe en zeer goede prijs.

Op de website hoefde ik slechts in het menu "Games", "Guitar Hero Live" te selecteren en ik kwam uit op een keuzemenu voor welke platform ik deze game wilde bestellen. Simpel en snel dus. Overzichtelijk ook.

PS4 geselecteerd waarna ik een aantal NAW-gegevens diende in te vullen. Geen zin in opnieuw een 'account' met bijbehorende wachtwoord, ik koos voor direct betalen via iDeal en leveren in de winkel. 8011 MD Zwolle, dichtbij.

Op die manier bespaarde ik bezorgkosten (€2,50-ish) bovenop de prijs van de aanschaf.

5 minuten na aankomst, slechts een dag na bestelling, liep ik met een nieuw en tof spel de winkel uit.

Nog geen 2 uur na betalen via iDeal kreeg ik al een Track&Trace. Volgende dag een bericht dat het pakketje de vestiging Zwolle had bereikt. Inclusief kadopapier. Uitstekend verpakt, met grote luchtzakken.

De game is in nieuwstaat ontvangen, zonder butsen of schuren in de verpakkking. Aller werkt gewoon.

Scorekaart voor Intertoys