Beterwitgoed

Ik was op zoek naar een was-/droog combinatie voor in mijn nieuwe appartement. Na een goed model gevonden te hebben, de AEG L87695NWD, kwam ik via de Tweakers.net pricewatch terecht bij Beterwitgoed.nl. Hier waren zij de goedkoopste en tevens had de webshop een hoge beoordeling.

Na twee weken wilde ik de was-/droog combinatie gaan bestellen. Echter was de prijs op de webshop met ongeveer €100,- gestegen in deze periode. Na een mail gestuurd te hebben naar Beterwitgoed.nl over eventueel een ander model, kreeg ik een eenmalige oude prijs link zodat ik de was-/droog combinatie alsnog kon bestellen voor de oude prijs.

De was-/droog combinatie is keurig geleverd op de afgesproken datum. Helaas bij levering is de afvoer afgebroken. Maar zelfs hiervoor heeft Beterwitgoed.nl een extern installatiebedrijf voor ingeschakeld om dit te herstellen.

Al met al een zeer goede ervaring met Beterwitgoed.nl. Een dikke pluim voor de goed zorg en service.

De was-/droog combinatie is op de afgesproken datum geleverd. Ongeveer een kwartier van te voren kreeg ik een telefoontje, ter bevestiging, van de bezorgers dat zij er bijna waren.

De geleverde klantenservice is boven mijn verwachtingen. Beterwitgoed.nl heeft voor alle obstakels zelf een uitstekende oplossing geboden.

Scorekaart voor Beterwitgoed