Buybestshop

Betaling loopt goed al is het Multisafepay een erg klant onvriendelijk systeem en vraagt erg veel gegevens om bij hen opgeslagen te worden, die je vervolgens niet meer kan beheren. Maar goed de betaling is geslaagd

Reinier komt het persoonlijk brengen en pakt de doos uit om te controleren om beschadigingen. Dat is veel beter dan alleen maar via de PostNL.

Heb lang getwijfeld, maar heb toch besloten om hier iets over te vermelden.
Ik had op 16-08-2016 mijn nieuwe TV besteld bij Buybestshop en kreeg het gebruikelijke lange levertijd mailtje. Na een paar dagen maar eens nagevraagd of er al zicht was op de leverdatum, maar kreeg daar ook de standaard melding dat men mij zsm zouden inlichten als de TV er was.
Vervolgens maar weer eens contact opgenomen en kreeg te horen dat ik eind van de week in de planning stond. Donderdag nog niets vernomen dus maar weer contact opgenomen/ Toen kreeg ik te horen dat de levering vertraging heeft opgelopen. Dat kan, maar ik verwacht dan dat het bedrijf ACTIEF contact met mij opneemt om dat te melden en niet dat ik er achteraan moet zitten. Na nog meer heen en weer gemail werd gemeldt dat de TV de 1e of 2e week van september zou komen. Wederom kreeg ik alleen deze info doordat ik zelf telkens contact op nam. En wat denkt u. Aan het einde van de 2e week van september maar weer eens contact opgenomen en wat bleek... weer vertraging. Vervolgens heb ik weer meermaals contact opgenomen en werd telkens op afstand gehouden. Heb ook gevraagd wat er nu aan de hand was en dat ik het gevoel kreeg dat er tegen mij gelogen werd. Pas toen ik aangaf de order dan maar te annuleren nam men contact met mij op en gaf aan dat de TV de week erop geleverd zou kunnen worden en dat annuleren dus zonde was. De prijs bij Buybest shop is ook goed dus dat was een valide punt. Uiteindelijk kreeg ik 11-10-2016, krap 2 maanden na de bestelling, de TV.
Wat mij dus dwars zit is dat er totaal niet proactief met mij gecommuniceerd werd en laten we eerlijk zijn... 2 maanden is wel een periode waarbinnen je dit mag verwachten. Had het ook wel chiq gevonden als men mijn wachten had gecompenseerd in welke kleine vorm dan ook.

Scorekaart voor Buybestshop

Qshops