Getracht een telefoon te kopen bij deze webwinkel, vrij nieuw echter de 3 reviews die er zijn waren lovend. Aangezien het product op andere winkels ook op voorraad was echter uiteindelijk na contact toch niet op voorraad bleek was ik blij een winkel te hebben gevonden waar die wel op voorraad was. Ook een mailtje gestuurd om zekerheid te hebben en ja hoor ze zouden er nog 11 op voorraad hebben. Perfect, Ik gelijk besteld binnen 2 minuten na het mailtje te hebben ontvangen en ik kijk later op de dag of ze het al verzonden hebben blijkt het dat ze de order gewoon geannuleerd hebben. Zonder communicatie of uitleg. Enige optie om contact met deze lui te hebben is via de mail waar ze niet bijster rap op reageren.
Ook al geeft de website aan dat een product op voorraad is en neem je contact op om het zeker te weten dan word je alsnog bedondert!!!!
Belachelijk dat een webwinkel anno 2016 alleen maar via de mail bereikbaar is. Als je zo bedondert word wil je niet een half uur op een mailtje hoeven wachten.
Belachelijk dat een webwinkel een bestelling annuleert zonder de klant daarvan op de hoogte te brengen.