CAPS

Positief:
- Snelle en correcte reactie op emails
- De computer is snel verstuurd
- Originele verpakkingen van onderdelen ook meegestuurd
- Na melding van mijn klacht is er aangeboden om de computer alsnog te controleren (zonder vervoerskosten). Na afwijzing hiervan, en na een korte discussie, zijn de kosten van de assemblage na 14 dagen volledig vergoed.

Negatief:
- Trage website met zoveel producten dat je erg goed moet weten wat je wil. Levertijd van de producten is soms onduidelijk.
- Zouden wat actiever mee kunnen denken met de klant (had ik niets gezegd, dan had ik 10 dagen mogen wachten op een voeding, terwijl een ander zou kunnen voldoen).

18 september heb ik een volledige gaming computer besteld bij SiComputers. Zorgvuldig uitgezocht en gekozen voor een uitgebreide assemblage (à 50 euro) om er zeker van te zijn dat ik zelf de dure componenten niet in elkaar hoef te zetten. Ik vind mezelf een leek en kocht dus bewust hun advies/expertise hiermee. 20 september gaf ik aan dat ik het vreemd vond dat ik op hun website vernam dat alle componenten aanwezig waren, maar dat er geen voeding beschikbaar was. Er werd vlot gereageerd op mijn email. Het antwoord was dat de voeding een levertijd had van 10 dagen. Nadat ik aangaf dat een andere voeding, die zij goed achten voor deze machine, ook prima was, werd de bestelling omgezet. Gelukkig gaven zij zelf aan dat er een andere behuizing nodig was vanwege het grote moederbord. Ik ben akkoord gegaan met één van de door hun voorgestelde alternatieven. 22 september werd de computer in elkaar gezet en de 23ste verstuurd. Lekker vlot.
Bij ontvangst bleek dat het uitgebreide assemblage pakket over het hoofd was gezien. Niet alle componenten waren goed aangesloten (dvd drive, fans van de koeling en kast). Na eigen controle en aanpassingen, kon ik windows installeren en de assemblage zelf voltooien. Na melding van de tekortkomingen per email kreeg ik een snelle reactie, met excuses. Ik houd dit maar op een menselijke fout, waarbij ze goed hebben willen handelen door de computer snel aan mij te leveren. Gelukkig was ik alert genoeg om te merken dat er wat componenten niet goed zaten. Ik ben tevreden over de communicatie met SiComputers. Ze hebben voldoende opties aangeboden om het probleem op te lossen.

Levering was snel. Bij verzending track & trace info vervangen. Ook originele verpakking meegestuurd gekregen.

Vlot. Correct. Namen mijn opmerkingen/klachten serieus. Hebben moeite gedaan om de situatie op te lossen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops