Tot twee keer toe een kapotte televisie en de service is zeer slecht zowel ook de communicatie. Beloven en niet nakomen. Continue ook zelf maar bellen voor antwoorden.
VerzendingDe tweede verzending van de 65 inch Samsung televisie was zwaar beschadigd. Gaten in de doos en flinke schade aan het beeldscherm. Bezorger is Dynalogic. Dit heb ik echt nog nooit gezien dat er met zulk grof geweld een doos is behandeld waarin een 65 inch televisie zit. Aan meerdere kanten gewoon gaten en scheuren. Ik had er foto's van gemaakt.
Wat ook nog waardeloos is dat je de nieuwe televisie besteld op vrijdag 7 oktober 2016 en volgens de website op voorraad is. Vanwege zaterdag expres gekozen voor maandag leveren. Krijg je alleen de 10 meter lange HDMI-kabel op maandag en dinsdag pas de televisie. Ook nog eens zwaar beschadigd. Toen we hem uit de doos haalde zat er een flinke scheur in het beeldscherm en zelfs een stukje van het scherm stak eruit zoveel geweld is er gebruikt.
Er worden dingen beloofd die ze niet nakomen. We bellen binnen half uur terug wordt er beloofd en de zaak heeft de kwestie urgent gekregen. Niet teruggebeld uiteraard. We hebben presentaties op de zaak en zitten nu al weken zonder. Vandaag was de belangrijke dag voor klanten vanwege een open dag. De klantenservice beloofde dat er gisteren dus een nieuwe 65 inch Samsung televisie zou bezorgd worden. Ik heb zelfs tot twee keer toe hierover gebeld voor bevestiging. Er is tot de dag van vandaag nog niets aangekomen. We bestellen daar voor duizenden euro's en dan zo met je zakelijke klanten omgaan. Kan beter bij Coolblue gaan bestellen geloof ik.
Update 13-10-2016 om 10:00.
Ze zouden gelijk onderzoeken en mij weer contacteren om iets over 09:00. Omdat de afdeling van verzenden dan pas open is. Het is nu 10:00 en nog niets gehoord. De "big event" is bij ons op de zaak nu begonnen en geen televisie. Hier bestellen we niet meer.
13-10-2016 om 14:30,
Beste Imro,
Ik heb om 12:26 een e-mail gestuurd naar de klantenservice van bol.com. Ook voor de zekerheid dezelfde tekst copy en paste gedaan in een privé bericht naar u via Tweakers om 12:41.
Tot op heden nog steeds geen antwoord.
Weet u wat zo slecht is van jullie service nu? We hebben nu twee televisies betaald maar hebben er geen één! Van de eerste zou het geld teruggestort worden omdat de processor stuk was volgens de LG monteur. Dat geld hebben we nog steeds niet. De tweede televisie die kapot geleverd was is gisteren opgehaald door jullie. Nu hebben we helemaal niets maar wel twee keer betaald. Dit maak je denk ik nergens mee met een webshop.
Update 16:00. Geld van de eerste televisie is nu retour ontvangen.
Update 17:25. Niets gehoord nog van de tweede televisie die al gisteren bezorgd zou worden.
14-10-2016
Helemaal niets gehoord! Ook niet via Tweakers op het privé-bericht naar bol.com. Ik heb nu zelf gebeld en er is een case van gemaakt. Rond 11:00 vandaag word ik teruggebeld.
Het is nu 12:15. Ze hebben godverdomme niet teruggebeld!!!
Ik ga het uit handen geven. Continue dingen beloven en niet nakomen.
Update 14:47. Ik ben nu door een andere afdeling gebeld die een stap hoger zit in het bedrijf. Eindelijk wordt het nu wel opgelost. We zijn eruit gekomen gelukkig.
Beste Reptillian77,
Wat een vervelende situatie. Mijn excuses voor het ongemak. Dit is zeker niet de service die je van bol.com kunt verwachten.
Ik wil hier graag naar kijken en samen met jou tot een gepaste oplossing komen. Ik kan vanuit jouw review helaas geen bestelinformatie vinden met betrekking tot jouw account.
Indien gewenst, zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com met een doorverwijzing naar deze review?
Groet, Imro van bol.com