Expert

Ik had een blu ray speler besteld bij expect via de webshop. de winkel in diemen zou hem komen leveren. Ik werd gebeld, een afspraak werd gemaakt, maar u raad het al, geen levering (4 uur voor niets zitten wahcten, waardeloos). geen telefoontje, geen excuus, niets. Dus zelf maar weer gebeld, en er was iets misgegaan. tja... afgesproken dat ik de speler op woensdag af zou kunnen komen halen (weer extra moeite, maar goed). Gebeld, en nee, de speler was er weer niet. Ik was er toen klaar mee, meer dan 1,5 week gewacht, en gewoon niet te leveren. Product geannulleerd, en geld wel snel terug gekregen gelukkig. Maar dit is echt gewoon niet goed.

men gebruikt een eigen verzendservice, maar die komt gewmaakte afspraken gewoon niet na. waardeloos dus.

niet eens excuses voor de vertraging en de ellende.... dat is exht niet fijn. geenschadevergoeding aangeboden, (ik ben nog speciaal naar diemen gereden ook, dat kost ook tijd en geld....)

Scorekaart voor Expert