bol

Op zondagavond had ik een deluxe blu-rayset met heel boekwerk en 3 cd's erbij besteld. De website gaf aan dat ik hem dan op maandag (gisteren) zou ontvangen. Ik was wat sceptisch, maar niets was minder waar. Op maandag kwam het pakje aan. Keurig in een envelop.

Helaas was het verkeerde product verzonden. Gewoon een compleet andere cd. Jammer, maar kan gebeuren. Ik had op maandag retour aangevraagd. De website gaf aan dat een vervangende bestelling gedaan zou worden, en dat die verzonden zou worden zodra de verkeerde levering bij bol terug was. Op maandagmiddag heb ik de cd meteen naar het gratis antwoordnummer teruggestuurd. Wat schetst vandaag mijn verbazing: de juiste cd wordt vandaag (de volgende dag dus) bezorgd.

Dus: ik ben supertevreden over de snelle afhandeling van de eerste bestelling, en van de rma. De website was echter niet heel duidelijk over de levertijd. Op de cd-pagina stond op zondagavond: voor 23:59 besteld, morgen in huis. Op de bestelbevestiging stond: op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis. Bij de rma-bevestiging stond: zodra we de doos terug hebben, versturen we je nieuwe product. Beide gevallen waren de volgende dag al ontvangen. Allebei in mijn voordeel, dus dit is geen klacht, maar een observatie :)

Beste roland83,

Fijn dat je dit aangeeft. Goed om te lezen dat het allemaal is goedgekomen.

Ik zal jouw feedback meenemen wat betreft de bestelinformatie. Ik ga er vanuit dat dit zo snel mogelijk wordt aangepast.

Veel luisterplezier!

Groet, Imro van bol.com