Dustin Nederland | Zakelijk

Overzichtelijke website, echter de website laat je in de waan dat CentraPoint zelf een voorraad heeft. Dit hebben zij niet. Zij bestellen alles bij leveranciers met alle mogelijke gevolgen van dien.

Ik had een laptop besteld. Toen ik deze binnenkreeg zat de veiligheidssticker op de doos. Echter het zakje van de powercable was opengescheurd en er was iemand op ingelogd. Ik kon niet inloggen. Waarschijnlijk een refurbished laptop. Het idee dat iemands persoonlijke gegevens nog op deze laptop stonden is schrikbarend en naar mijn weten strafbaar. Volgens CentralPoint was dit de verantwoording van de leverancier welke mij de laptop hadden toegestuurd.

De klantenservice was goed bereikbaar en hielp mij waar zij konden, ze waren vriendelijk. Helaas nam CentralPoint weinig verantwoording voor het product zij mij toestuurden. De onbuikbare laptop was de verantwoordelijkheid van de leverancier volgens hen. Let hier dus op. De communicatie naar de leverancier verliep langzaam waardoor ik nu, na ruim een week nog steeds geen rma nummer heb en thuis met een onbruikbare laptop zit. De schuld ligt dus voor een groot deel bij de leverancier.

Geachte heer/mevrouw,

graag hoor ik welk ordernummer en/of klantnummer het betreft. We gaan dan direct met uw klacht aan de gang.

Met vriendelijk groet,

David Hombroek