CAPS

Een aantal computer onderdelen besteld: De order heeft even staan wachten op een fannetje wat niet meer geleverd kon worden. Ik ben netjes gebeld, en heb dat ene fannetje laten zitten, waarna de order de deur uit gestuurd kon worden. Ik heb mijn spullen de volgende dag binnen gekregen. Tussen bestelling en levering zat uiteindelijk 5 dagen. Niet geweldig, maar de algehele ervaring is dat het een vriendelijke winkel is, en de prijzen zijn goed.

De spullen zaten in een simpele kartonnen doos, verder opgevuld met papier. Effectief maar inspiratieloos. Een wat leukere doos helpt met het "ontvangstplezier", dus vandaar voldoende.

Ik ben gebeld door Si Computers voor het onderdeel wat niet te leveren was, maar had mijn huisnummer opgegeven. Mijn vrouw had de telefoon opgenomen maar ik was op mijn werk, dus ik heb terug gebeld. Helaas wel 90 cent per gesprek (+ telefoonkosten). Verder ben ik vriendelijk behandeld.

Op email is netjes en vriendelijk gereageerd. Het fannetje wordt gecrediteerd, heb nog niet gecontroleerd of het al is teruggestort.

Scorekaart voor CAPS

Qshops