Mijn algemene waardering voor voor Phonemarket.nl is gebaseerd voornamelijk op de aftersales, aangezien dit na de levering van je product het meest belangrijke punt is.
VerzendingLevering van mijn bestelling ging prima. Netjes op tijd, goed ingepakt. Niets bijzonders tegenwoordig, maar ook niets om over te klagen.
KlantenserviceIk had een smartphone en een tempered glass screenprotector gekocht. De telefoon is prima, maar de screenprotector heeft geen uitsnede voor de proximity sensor. Hierdoor werken bepaalde functies van de telefoon niet meer. Nadat ik contact had opgenomen via email, werd mij gevraagd een foto van de screenprotector los op het toestel toe te sturen. Dit heb ik gedaan, compleet met uitleg wat nu precies het probleem is.
Na deze email heb ik 2,5 week niets vernomen van Phonemarket.nl, totdat ik er zelf weer achteraan ging. De reactie was dat ze het zelf even hebben getest (de screenprotector was ondertussen al weken "tijdelijk uitverkocht") en dat de uitsneden zo horen en de functie van de sensor niet zouden moeten schaden.
Kortom, ik heb mijn geld weggegooid aan een foutieve screenprotector, Phonemarket.nl claimt dat hij prima is. Waardeloze klantenservice. Ik snap dat sommige mensen zullen denken, waarom zo moeilijk doen over een screenprotector? Maar voor mij geeft dit niet echt een goede indruk voor het geval ik ooit problemen krijg met de smartphone die ik tegelijk heb gekocht. Ik zal voortaan Phonemarket.nl vermijden en bij problemen met mijn smartphone stap ik wel direct naar de fabrikant die gelukkig wél extreem goede klantenservice heeft.
Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling, wat jammer om te lezen dat u onze klantenservice waardeloos noemt!
Ten eerste proberen wij onze klanten altijd een goede service aan te bieden.
Wij hebben de screenprotector zelf getest op het scherm en bekeken. Wij konden hieruit concluderen dat de screenprotector de sensor niet belemmerde. Uw screenprotecor is waarschijnlijk een fabrieksfout geweest.
Vervolgens hebben wij u als oplossing aangeboden om deze te retourneren, waarna wij hem zouden opsturen naar onze leverancier.
U zou dan het aankoopbedrag terugontvangen.
Tot slot hoop ik dat wij hieruit dit ongeval kunnen oplossen.
Mvg,
Phonemarket.nl