Buybestshop

Betrouwbare leverancier met excellente aftersales waar de nog klant centraal staat (en nog goedkoop bovendien)

Ik heb onlangs een Samsung curved Smart TV (UE48JU7500) gekocht bij Buybestshop. Ik vond in dit geval snelle levering minder belangrijk, en ben vooral af gegaan op de beoordeling van andere klanten en ook de prijs was bij hen het laagste.
De TV werd binnen de aangegeven levertijd op het afgesproken tijdstip bij mij thuis afgeleverd (inclusief een telefoontje 30 minuten voor aflevering).

Dezelfde dag bleek al dat er iets mis was (HDMI apparaten werkten niet) en in het traject daarna is Reinier van Bestbuyshop uitermate behulpzaam geweest in het helpen oplossing van dit probleem, (hij heeft zelf een aantal maal contact gehad met Samsung Nederland en is er zelfs lang gereden om het defect onderdeel dat ik opgestuurd had (One Connect Mini box) om te ruilen.
Toen bleek dat het niet aan dit onderdeel lag, heeft hij de hele TV aan huis opgehaald, omgeruild bij Samsung en weer thuis bezorgd. Het bleek dus inderdaad in het 'moederbord' van de TV te gezeten te hebben.
Inmiddels werkt alles en kijk ik elke avond met veel plezier TV.
Grote klasse Reinier, en nogmaals bedankt voor de goede service.

Scorekaart voor Buybestshop

Qshops