Webshop is overzichtelijk en heeft een duidelijke (en correcte!) levertijd indicatie. Op voorraad besteld voor 17.00 uur is echt de volgende werkdag in huis. Qua prijs zijn ze ook erg concurrerend.
VerzendingVerzending was met zorg verpakt en in mijn geval de volgende dag al in huis. Communicatie verliep vlot en helder (track&trace info dezelfde dag bijvoorbeeld).
KlantenserviceKlantenservice was geweldig. Ik had namelijk nogal pech met mijn bestelling, een Synology NAS DS916+ en 4 3TB WD Red schijven. De NAS gaf na installatie namelijk nadat deze uit- en opnieuw aangezet was een foutmelding over schijf 1, dat deze defect zou zijn en vervangen moest worden. Contact opgenomen met de klantenservice en de vervangende schijf had ik de volgende dag al in huis! Helaas lag het uiteindelijk niet aan de schijf, maar aan de NAS aangezien de problemen bleven bestaan. Na het retour zenden van de NAS, had ik een nieuw exemplaar ook de volgende dag in huis! Top service dus, was mijn 2e NAS bestelling bij hun, zeker niet mijn laatste!