ik dacht iets te bestellen bij de shop. speciale prijs stond er bij het artikel. Bleek dat er 0.90 cent werd berekend voor het item en ik dacht dat er stond 90 euro. Dat was dat een korting v 70%. Daarna volgde er wel een heel klantonvriendelijke mailwisseling met ene *snip - persoonsgegevens* wie zou zich dit anders permitteren?
Klantenservicede manier waarop ik daar ondanks mijn uitleg via mail te woord werd gestaan. ongelofelijk. Dit kan ik niemand aanraden. stel je voor na de koop gaan ze ook zo met je om. gelukkig zijn de spullen elders goedkoper en de service vele malen beter
Beste heer Kwekkert,
We willen graag even reageren op uw review en e.e.a. aan informatie compleet maken.
Helaas stond er een product niet met de juiste prijs op onze website, namelijk 0,90 cent i.p.v. 269,90 euro. U dacht, laat ik het toch eens proberen en er 2 aanschaffen voor deze (voor iedereen duidelijk) niet correct ingestelde prijs.
Wij hebben u daarna netjes een mail gestuurd dat de prijs niet juist was en ook dat de betaling van 11,75 euro niet in verhouding was met de normale orderprijs van 540 euro en hierop volgend uw aankoopbedrag van 11,75 terugbetaald.
Maar we snappen uiteraard uw teleurstelling dat het helaas niet was gelukt is om deze 2 producten voor dergelijke extreem lage prijs te kunnen aanschaffen.
Excuses hiervoor.
IPcam-shop