5 van de 12 maanden mijn telefoon kwijt geweest ter reparatie, beloven dat ik die maanden kan declareren en vervolgens mijn declaratie afkeuren. waardeloze service, word aan het lijntje gehouden, beloven van alles maar komen niks maar dan ook echt helemaal niks na. bestel nooit, echt nooit iets op gsmweb, meest waardeloze bedrijf waar ik ooit iets heb gekocht.
Verzendingverzending van een te repareren toestel blijkt 3 weken te duren, te schandalig voor woorden. vraag je wat er in die 3 weken is gebeurt kunnen ze daar geen antwoord op geven. 'dat zoeken we meteen voor u uit' zeggen ze dan, om vervolgens niks meer van zich te laten horen.
Klantenservicegeen enkele afspraak mee te maken. beloven van alles en komen dit niet na. 'we gaan er achteraan voor u' of 'we bellen u vanmiddag terug' om vervolgens niks meer van ze te laten horen. wat voor probleem je ook hebt je zit altijd bij de verkeerde afdeling. nooit een duidelijk en concreet antwoord. altijd maar de we gaan kijken wat we voor u kunnen doen. waardeloos bedrijf!