CAPS

1 van de 2 producten is uiteindelijk geleverd en het werkt. 2e product nog geen geld van terug gekregen. Dit werd niet meer geleverd door de leverancier.

1 Product uit een bestelling van 2 was op voorraad. Bij het bestellen waren mijn wensen erg duidelijk. Verzend hem apart zodat hij eerder binnen is. Dit is nooit gebeurd.
Meerdere malen gemailed met nogmaals mijn verzoek hem alsnog los te versturen. Het antwoord hierop: "we versturen hem morgen, het andere product komt vandaag binnen".

Komt er op neer dat ik een week heb zitten wachten en het 2e product nooit binnen is gekomen. Op vrijdag heeft SiComputers besloten het ALSNOG apart te versturen. Daarbij per mail een belofte dat het op zaterdag geleverd zou worden. Dit verbaasde mij, levering naar Belgie. Natuurlijk was dit dan ook weer een loze belofte.

Maandag is hij pas aangekomen. Op een bestelling met "vandaag besteld morgen in huis" Is een week levertijd toch wel erg teleurstellend. Vooral als je zoveel mail contact hebt en aangeeft dat het belangrijk is het product voor het weekend binnen te hebben.

Beide producten waren afzonderlijk 800 euro waard. Je zou denken dat los versturen geen probleem zou zijn. 2e product werd trouwens niet meer geleverd door de leverancier. Dit bestelt bij https://www.afuture.nl/ . Perfecte levering, binnen 1 dag bezorgd (zelfs in belgie en op een zaterdag).

Wonderbaarlijk slechte communicatie ondanks de snelle antwoorden. Erg duidelijk maar vooral zinloze beloftes.

Ze mailen op zijn minst terug. Of het waar is wat ze zeggen is nog maar de vraag.

Scorekaart voor CAPS

Qshops