CAPS

Bij SiComputers kon ik mijn onderdelen het goedkoopste krijgen. De webshop is duidelijk en het bestellen ging zonder problemen.

Bij SiComputers 6 onderdelen voor een nieuwe computer besteld. De langste verwachte verzendtijd van ieder onderdeel was 2-3 werkdagen. Ik kreeg mijn bestelling pas na 7 dagen binnen (inclusief weekend). De webshop gaf ruim een dag lang aan dat alle onderdelen al binnen waren voordat de status naar verzonden ging. Dit vond ik destijds vreemd maar toen de bestelling binnen kwam werd duidelijk waarom het inpakken en verzenden zo lang heeft geduurd.

De doos van de videokaart van 300 euro was flink beschadigd. Er zat een gat in de doos waaraan duidelijk te zien was dat het flink tegen iets aangestoten heeft. Deze klap moet zijn opgevangen door de videokaart zelf omdat het gat precies daarboven zat. Dit vind ik onacceptabel en als ik niet al zo lang had gewacht op de onderdelen dan had ik de videokaart direct teruggestuurd.

De beschadiging is duidelijk gebeurt voordat het pakket verzonden werd omdat de videokaart veilig tussen twee andere dozen in zat en het hele pakket was voorzien van ruim voldoende verpakkingsmateriaal.

Ik weet niet of ze een dag getwijfeld hebben over het wel/niet opsturen van die videokaart of dat ze misschien getest hebben of het nog werkte maar het lijkt me geen toeval dat het inpakken van het pakket zo lang geduurd heeft.

De videokaart werkt op het moment overigens wel prima en ik heb geen contact opgenomen met de klantenservice.

Scorekaart voor CAPS

Qshops