Product besteld: Asus WT-465
Op de website staat netjes vermeld: "Voorradige artikelen die u op werkdagen voor 18.00 bestelt, worden dezelfde dag nog verzonden."
Nu is mijn werkdag afgelopen om 17:00 en mijn muis was stuk, dus snel een nieuwe muis bestellen, dit heb ik gedaan om 17:30.
Toevallig was dit op donderdag, dus dit betekent als ik het na 18:00 zou doen, ik het hele weekend zonder muis moest doen, verder stond er bij dit artikel Centralpoint als enige leveraar, die de volgende dag nog kon leveren.
Volgende dag nog steeds niet binnen, contact opgenomen met een medewerkster, deze beweerde stellig dat de werkdag om 17:00 zou eindigen, een andere medewerker beweerde toch echt dat het een uitzondering zou zijn (staat niks vermeld bij het artikel op de website?). Vervolgens betaal ik bijna 10 euro / 30% meer (dan de goedkoopste in pricewatch), meer voor een een wachttijd van 3 dagen. Slechte ervaring, slechte service, het maakt me gefrustreerd dat bedrijven geen moeite doen voor een beetje service.
Goede verzending is goede service. Het product was wel goed verpakt, dus dat was wel oke.
KlantenserviceReageerde wel redelijk op tijd, al was de eerste medewerkster erg vaag met antwoorden. Bereikbaarheid was oke.
Geachte heer Mulder,
ik heb uw orderverloop nagelopen en u heeft volkomen gelijk. De order is na betaling te lang in ons systeem blijven hangen en pas om 18.21 doorgezet. Dit is natuurlijk niet wat u mag verwachten bij een 24-uurs artikel, waarvoor dan ook excuses.
We zullen om het leed wat te verzachten u een kortingscode toesturen per email. U kunt deze dan gebruiken bij een eventuele volgende aankoop.
David Hombroek
Manager Inside Sales