Iphone 7 besteld, er waren 10 stuks op voorraad, nog even via online chat gecontrolleerd of ze ook direct geleverd konden worden, en werd me bevestigd dat de levering 2-3 zou duren. 5 dagen later krijg ik na het opvragen van de status bericht dat er 100'en bestellingen binnengekomen zijn en dat de mijne in backorder staat, dus helemaal geen integratie van hun stock met de online winkel. Ik heb wel alles betaald, dus kan nu nergens anders eentje kopen als ik zie dat hij op stock is.
VerzendingLevering zal waarschijnlijk de eerste maand niet gebeuren aangezien er 100den mensen besteld hebben en ook betaald en de voorraad van iphone 7 zeer beperkt is.
KlantenserviceKlantenservioe is makkelijk te bereiken, maar waardeloos. Enige wat ze kunnen zeggen is "Van zodra ik iets weet stuur ik het je door"
Beste Joris,
inderdaad is er rond de release van de iPhone 7 zoveel besteld (per uur) dat de voorraad update het aantal bestellingen niet bij kon houden. Erg vervelend voor diegene die daardoor naast een iPhone grepen.
We zetten alles op alles om de nog openstaande backorders snel uit te leveren.
Overigens, kunnen we het aankoopbedrag direct terugstorten, mocht je dit willen. Je kunt dan een email sturen naar david@centralpint.nl. We maken het dan direct in orde.
David Hombroek
Manager Inside Sales